Kontakt och info

OBS se viktig läsning längst ner på sidan!

Jag heter Bengt Persson och finns i Bollnäs i Hälsingland, och driver det här vid sidan av mitt ordinarie jobb. Wellsale har funnits sedan 2007, det började med lite postorder och även marknader, men sedan 10 år tillbaka så är snickerierna det som till 90% upptar verksamheten.

Wellsale är även återförsäljare av mjuktofflor från Toffelgrossisten, samt deras svårslagna handpasta Renolätt för riktigt skitiga mekarhänder! Se deras respektive sidor längst upp i menyn!

Kontakt:

Bengt Persson

Tel: 070-3893272

E-post: order@wellsale.se

Facebook: Wellsale Bollnäs

Instagram: bgewellsale

Innehar FA-skattsedel! FA innebär att jag har en ordinarie anställning till vardags.

Snickeriet finns på f d mejeriområdet i Bollnäs, ingen egen adress men närmaste adress är Norra Kilaforsvägen 83 inne på gården, i vinkel med ostlagret. Brukar stå tankbilar från Arla där, har ingen skylt så ring gärna om du vill komma o titta!

Obs Viktig läsning!

Trä är ett material som lever, trots att det har lagrats till "tillverkningstorrt" så kan rörelser och sprickor uppstå. Wellsales produkter är tillverkade med tanke på robusthet och stadighet, och kvistar och andra märken blir synliga oavsett täckfärg eller bets, men större märken slipas och spacklas så klart så gott det går. Det är en stor del av charmen med Wellsales produkter att det inte ska likna dom stereotypa produkter som finns ute i handeln.
Möblerna bör inte stå nära värmekällor, såsom element, kaminer, öppna spisar eller liknande, även rum met mycket torr luft eller hög temperatur kan påverka träet negativt. 
Kommentarer

Skicka en kommentar